Meer resultaten voor kost een cupcake

kost een cupcake

Prijslijst.
Giant 3D cupcake. Barbie 3D taart, prinsessentaart. Chocoladetaart, rond, doorsnede 25 cm, gevuld met slagroom, bedekt met ganache. 2750, met eetbare print. Niet los te bestellen; alleen in combinatie met andere taarten mogelijk. Het is ook mogelijk een stapeltaart te laten maken, oftewel: een taart met meerdere verdiepingen. Voor die prijzen tel je de bedragen van de losse lagen bij elkaar op. Per extra laag wordt een stapeltoeslag van 250, in rekening gebracht. Bruidstaarten zijn mogelijk vanaf 3, per persoon. Laat vrijblijvend een offerte maken! Een bruidsproeverij kost 750, per persoon.
Sea
Prijzen taarten en cupcakes. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Standaard / Etagère huren. Het is mogelijk een taart, cupcake of macarone standaard te huren. Een borg van 50 euro is verplicht en de standaard dient binnen 7 dagen geretourneerd te worden. Wanneer de standaard beschadigd, verloren, of te laat wordt teruggebracht vervalt de borg.
Anti Phishing
Prijzen/Smaken voor taart en cupcake.
Een proefsessie kost 25. Bestellen jullie uiteindelijk de taart bij Taart van Jet, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Cupcakes vanaf 250, per stuk, minimale afname 12 stuks. Mini cupcakes vanaf 125, per stuk, minimale afname 24 stuks. Bruidstaart prijzen zie kopje Bruidstaarten." Smaken voor de TAART of CUPCAKE.
https://www.lamaisondelacloture.fr/18-clotures-panneaux-rigides
Delicate Cakes Prijzen cupcakes.
Cupcake / push up cupcakes vullingen. Merinque botercrème met de volgende smaken.: Jam of pasta soorten.: Chocoladepasta wit, melk of puur. Minimale afname cupcakes / push up pops is 6 stuks. Cakepops zijn balletjes gemaakt van cake op een stokje.
Cupcakes Muffins.
Prijs: 150/stuk, zonder cupcake. Gelieve de soort versiering en het gewenste aantal te noteren bij het veld opmerkingen onderaan in het winkelmandje. Gepersonaliseerd logo op uw cupcakes per 70 kleine of 35 grote. U kan uw cupcakes personaliseren met een ontwerp naar keuze.
Prijzen Miekie's' Cupcakes.
Aangezien u altijd uw specifieke wensen kunt aangeven, is elke cupcake uniek en elke bestelling is anders. Ik hanteer daarom geen vaste prijs. Om u toch een indicatie te kunnen geven staat hieronder een overzicht met de prijzen voor de standaard cupcakes.
Prijzen Taartistiek.
De Cupcake koffer! Smaken, vullingen en afwerking. Alles wordt met de grootste zorg gemaakt dus best 3 à 4 weken op voorhand bestellen. Lukt dat niet, geef dan een belletje en misschien is er nog een plaatsje vrij! mooie afgewerkte taart met 1 geboetseerd beeldje vanaf 450pp.,
PRIJZEN Wendy's' Taartenatelier.
cupcake of taartstandaards of presentatieschotels bij buffetten. De waarborg wordt teruggegeven nadat we de materialen in goede staat terug ontvangen. Bij het ontbreken van, of het niet terug bezorgen van artikelen vermeld op het waarborgbriefje wordt deze waarde in mindering gebracht van het terug te betalen bedrag. Facturen kunnen vooraf gevraagd worden bij de bestelling. Gelieve de gegevens voor de factuur volledig door te geven aan. Facturen onder een bedrag van 50 euro dienen cash betaald te worden bij afhaling. Grotere facturen dienen binnen de vermelde termijn betaald te worden. Indien de facturen niet betaald worden, volgt een kosteloze herinnering waarbij de klant nogmaals een week de tijd heeft om de openstaande factuur te betalen. Na het verstrijken van deze termijn wordt een bedrag van 5 euro aangerekend bij de volgende herinnering als administratieve kost.

Contacteer ons

++ prijslijst taarten ++
++ bijzondere taarten bestellen ++
++ taarten online shop ++
++ speciale taarten maken ++
++ workshop taarten maken den haag ++
++ lekkere taarten maken ++
++ recepten taarten bakken ++
++ exclusieve taarten ++
++ taarten maken eindhoven ++
++ workshop taarten maken gelderland ++